Aktiviseringskurs

aktiviseringskurs

Vil du ha det gøy sammen med hunden din, og samtidig lære noe nytt og nyttig?

Aktiviseringskurset er et givende kurs som kan styrke båndet mellom deg og hunden din gjennom morsomme og nyttige øvelser, samtidig som det fremmer mental og fysisk velvære hos hunden!

Dette kurset går over tre spennende treninger, hver på ca to timer. hvor vi tar for oss forskjellige aspekter av aktivisering for hunden.

Første trening vil bestå av mestring, balanse og kroppskontroll.
Gjennom morsomme og utfordrende oppgaver vil vi hjelpe deg og hunden din å bygge tillit, styrke samarbeidet og skape en følelse av mestring som kan inspirere dere til videre trening og samarbeid.

På andre trening skal vi utforske kunsten å lære hunden triks, og hvorfor det er mer enn bare underholdende at hunden kan triks. Vi går gjennom teknikker og finner beste måte å trene triks positivt og effektivt.

Den tredje treningen inneholder en innføring til sporgåing med hunden. Spor er en unik måte for å hunden å få brukt sin beste sans – som er nesen. At hunden får bruke nesen sin er utrolig viktig og givende, og gir en verdifull mental stimuli.

Innholdet i de forskjellige øktene vil tilpasses den enkeltes nivå, slik at ingen øvelser blir for vanskelige. Det er fokus på mestring både for hund og eier.

Målene med kurset er å
– styrke båndet mellom hund og eier gjennom felles aktiviteter
– fremme mental og fysisk velvære hos hunden gjennom varierte og stimulerende øvelser
– skape en følelse av mestring og glede både for hund og eier
– utforske nye og spennende aktiviteter som beriker hundens liv

Kurset er åpent for hunder eldre enn 6 måneder, og krever ingen andre forutsetninger enn at hunden ikke utagerer på andre hunder eller mennesker.

Ta gjerne kontakt med instruktør Fam Sørensen på fam@potevenn.no eller 40 04 90 92 hvis du har spørsmål om dette kurset.

PS! Alle som deltar på kurs med Potevenn får en rabattkupong på 20 % de kan bruke hos Dogman Askim!

aktiviseringskurs